LO MIÈGJORNAU

Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !
Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !

L'escota es pas mai disponible sul site. De nos contactar per mai d'informacion.

00:00 00:00
4’02

Laurent MARTIN

Secretari general de la CGT de caminòts, agents de mestresa e cadres a la direccion regionala SNCF Montpelhièr, es vengut per una charradissa sus la ligna novèla de granda velocitat, lo sistèma “equipament agent sol” EAS, retirada e la cauma del 5 de decembre.

20’06

Jean Louis CAZAUBON

Vice président de la Région Occitanie Pirenèus Mediterranèa per l’agro-alimentaire e la viticultura, nos presenta lo Salon Regal Sud de France, que se tendrà del 12 cap al 15 de decembre a Tolosa. De mancar pas.

35’15

Lisa GRÒS

La responsabla de la cadena occitana nos conta que Aimada Cros anèt a Vauclusa per rescontrar un mèstre chocolatier. L’emission Lengad’òc d’aquesta setmana serà disponibla sul site de TéVéÒc e tanben sul YouTube.

39’56

Marijo e Enric THERON

La Corala Nadalenca recruta per son espectacle Resisténcia. Nos informan tanben qu’un libre sus las polifonias occitanas es estat publicat e mai un CD novèl es disponible. De trapar totas aquelas informacions sus nadalenca.fr

Revista radiofonica realizada en partenariat amb Ràdio Occitania, Ràdio País, Ràdio Albigés, Ràdio Nissa Pantai e Ràdio Cultura del Brasil.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.