LO MIÈGJORNAU

Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !
Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !

Revista radiofonica realizada en partenariat amb Ràdio Occitania, Ràdio País, Ràdio Albigés, Ràdio Nissa Pantai e Ràdio Cultura del Brasil.

2’41

Actualitats d’Occitania

2’41
8’10

Phillipe PRATX

L’escrivaire ven amb dos libres novèls : un omenatge a pòble de Colómbia dins Canto dos humildes e Holoï, ont los personatges son los eròis que luchan mai que pèrdon dabans lo sistèma. De mancar pas una clinhada als occitans e a la Lei Molac.

8’10
19’33

Ania TOBENA

Responsabla de l’associacion Lo Cranc de Massilhan, nos fa lo rebat de la debuta de l’Estiu Occitan Dagtenc e nos balha lo totplen d’informacions sus la seguida de la 6 edicion d’aqueste festival. Nos convida, tanben, per la virada del Trio Aqueles a l’entorn de l’Estanh de Taur. Rendètz-vos lo dimars 1er d’agost amb lo trio Aqueles que va rribar en batèl. Dins pas gaire de temps vos balharèm mai d’informacions.

19’33
30’51

Ines CAVALCANTI

La responsable de la Chambra d’Òc nos fa un bilanç de la 15ena edicion del Prèmi Ostana. Tanben nos anoncia la mesa en linha del film Bogre e nos fa partida d’una polemica entre Region Occitanie e Toscana. Sètz al fial ?

30’51

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.