LO MIÈGJORNAU

Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !
Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !

Revista radiofonica realizada en partenariat amb Ràdio Occitania, Ràdio País, Ràdio Albigés, Ràdio Nissa Pantai e Ràdio Cultura del Brasil.

1’41

Actualitats d’Occitania

8’44

Julien REGI

Musicien, productor, Julien presenta las decisions per se far la realizacion de Trad’Hivernales al mes de mai. Pas cap de dansa, mai de concèrts per un public assetat dins aquesta edicion extraordinària. Tanben dins aquesta entrevista : lo ressentit del monde de las musicas tradcionalas, artistas e dansaires. De mancar pas.

26’54

Josiana UBAUD

N’aquesta debuta de 2021 lo mot d’ordre per d’unes es la resiliéncia, per d’autres l’indignacion. E per Josiana, cossi traduduire son estat d’esperit ? Aquela responsa e d’autras dins una entrevista amb l’esclargiment d’aquesta femna de letras e de natura occitanas.

37’02

Michel NEUMULLER

Aquò d’Aquí es un jornal bilingüe occitan-francés, que s’interèssa a la societat dins l’espaci del provençal, del niçard, de l’alpin e del lengadocian. Son cap de redaccion nos fa un resumit del contengut de l’edicion 331 que va arribar als legeires n’aquesta debuta de 2021. 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.