LO MIÈGJORNAU

Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !
Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !

Revista radiofonica realizada en partenariat amb Ràdio Occitania, Ràdio País, Ràdio Albigés, Ràdio Nissa Pantai e Ràdio Cultura del Brasil.

2’00

Actualitats d’Occitania

4’52

Éric ANDRIEU

Originari d’Aude, membre del Parlament europenc depuis 2012 per la circonscripcion del Grand Sud-Ouest, per la circonscripcion del Grand Sud-oest, lo socialista Eric Andrieu es vice president del Grop de l’Aliança Progressista dels Socialistas e Democratas e nos respond a las questions sus la crisi sanitària.

20’08

Alain PEREA

Deputat LREM de la narbonesa nos parla del grand besonh de serenitat dins aqueste moment e nos alerta que los 10 ans a venir seràn d’una crisi economica complicada. Convida lo monde a participar activament a la campanha de vaccinacion en rapelant a la fraternitat cap a nos ainats.

38’50

Estève CLERC

Organizador de l’associacion Aquí l’Òc, nos parla d’un trabalh remirable que s’arresta pas malgrat la crisi. Corses d’occitan, concors de lenga, publicacions, dictada occitana e per començar, l’emission Fora Bora que ne podètz ausir aqui sus Ràdio Lengad’Òc cada dimenge a 6 oras del ser. 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.