LO MIÈGJORNAU

Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !
Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !

Revista radiofonica realizada en partenariat amb Ràdio Occitania, Ràdio País, Ràdio Albigés, Ràdio Nissa Pantai e Ràdio Cultura del Brasil.

2’20

Actualitats d’Occitania

2’20
9’23

Daidier MIR

Après La cartografia d’un sòmi, l’artista lança un libre novèl en çò de l’editora Edite Moi ! D’aquesta passa nos conta una istòria que partís de son univers personal cap a d’autras gents. Es a prepaus d’un vilatge qu’es estat suprimit dins Var per venir un camp militar. L’obra se ditz Leis Inaudibles e lo Daidier nos contarà en detalhs aqueste afaire de la comuna de Brovès.

9’23
26’54

Alain PIERRE

Lo jornalista rescontra una consa, un director d’establiment e una professora per l’emission Adishatz de la setmana. De mancar pas sus Ràdio Lengad’Òc cada dimècres a 9 oras del ser. Un partenariat amb Ràdio Entre doas Mars.

26’54
37’11

Joan Pèire LAVAL

Lo jornalista nos convida per una conferéncia a l’entorn de las lengas regionalas amb l’especialista de lengas Michel Feltin Palas. Serà lo divendres 14 d’abril, una escanseça per s’assabentar de l’impotàncias de saulvar lo patrimòni cultural immaterial, lo patrimòni lingüistic.

37’11

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.