LO MIÈGJORNAU

Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !
Una ora de dirècte de 12:00 a 13:00 !

Revista radiofonica realizada en partenariat amb Ràdio Occitania, Ràdio País, Ràdio Albigés, Ràdio Nissa Pantai e Ràdio Cultura del Brasil.

3’55

Actualitats d’Occitania

3’55
6’30

François HUGHET, Joan Carles CODERC

François es lo responsable del comitat Total Festum de la Calandreta Aimat Serre de Nímes. Joan Carles es l’artista convidat per realizar una frèsca amb los calandrons a l’entorn de la Novèla nòva cançon occitana. La resulta d’aqueste trabalh serà desvelada n’aqueste ser ! De venir nombroses a 2 carrièra Andrè Girard a Nímes !

6’30
25’11

Lilia FRAÏSSE, Caro DUFAU, Paulin CORTIAL

Un moment privilegiat amb las artistas e l’artista que venon d’arribar sus plaça ! Mercés a Cocanha e al CXK ! Una charradissa de las bonas a l’entorn de la Nòva e la Novèla cançon occitana e a l’entorn de la qualitat, una recèrca e una capitada de totes per totjorn botar la lenga a l’onor.

25’11
47’54

Amic BEDEL

Lo realizator es dins un moment extraodinari de sa carrièra e nos parla del camin que pren per La Seria. E nos ditz : l’avenidor de la lenga passa tanben per lo cinemà. Amic, sèm d’acòrdi amb tu ! Per descobrir son trabalh podètz trobar sus Piget Produccion.

47’54

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.